Over ons

Een snelle en persoonlijke service staat voorop bij Jacobs LifeSaving. Met ons ervaren team staan we dag en nacht voor u klaar.

Over Jacobs LifeSaving

Met een kleinschalig en ervaren team ondersteunen wij al X jaar de commerciële- en pleziervaart met de verkoop en keuring van reddingsvlotten. Dit stelt ons in staat persoonlijke service en maatwerk te leveren, met de snelheid en kwaliteit die onze klanten van ons gewend zijn. We denken met u mee, zodat er binnen de beschikbare tijd een keuring of vervangend vlot geleverd is. Dit doen wij vanuit ons volledig ingerichte servicestation in Strijen, waar wij beschikken over een ruime en moderne werkplaats.

Of u nu in Le Havre, Antwerpen, Hamburg of Rotterdam afmeert, onze koerier wacht u op zodat het reddingsvlot zo snel mogelijk gekeurd en teruggeleverd kan worden.

Tijdens werktijd bent u altijd welkom voor informatie of het langs brengen van uw reddingsmiddelen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor zowel commerciële reddingsmiddelen als diverse reddingsvlotten en -middelen voor de pleziervaart.

Waarom Jacobs LiveSaving?

9

24/7 hotline - altijd bereikbaar

Onze medewerkers staan dag en nacht paraat. Zo bent u verzekerd van een snelle service en een zo kort mogelijke onderbreking in uw planning.
9

Inspectie binnen 12 uur

Wij begrijpen als geen ander dat elke onderbreking in uw schema er één te veel is. Daarom vindt onze inspectie altijd binnen 12 uur plaats. (direct gekeurd, exclusief vervoertijd)
9

Maatwerk service

Ons team is kleinschalig en persoonlijk. Weinig tijd voor de keuring van een reddingsvlot en op een locatie elders in Europa? We denken graag met u mee over een gepaste oplossing, zoals het leveren van een vervangend, reeds gekeurd reddingsvlot.

jaar ervaring

Keuringen per jaar

Merken

Landen

“Je zal maar op zee zitten in een noodsituatie, ‘s nachts, en de batterijen van de noodzaklamp blijken leeggelopen te zijn. Daarom is de driejaarlijkse keuring zo belangrijk; het is gewoon van levensbelang.”

John Jacobs