Reddingsvlot huren voor de pleziervaart

Een goed reddingsvlot is een behoorlijke investering, vooral wanneer u bijvoorbeeld maar sporadisch het water op gaat. In sommige gevallen kunt u daarom voordeliger uit zijn door uw reddingsvlot te huren.

Een reddingsvlot huren bij Jacobs LifeSaving

Met prijzen die beginnen bij €820,- om maar niet te spreken over de terugkerende keuringskosten, is de aanschaf van een reddingsvlot een behoorlijke investering. Zeker als u zich normaal gesproken altijd op kleine binnenwateren bevindt en u op het gebied van reddingsmiddelen af kunt met reddingsvesten, kunnen wij ons voorstellen dat u geen eigen reddingsvlot wilt aanschaffen. Dit moet u er echter niet van weerhouden om toch een keer een grotere tocht te maken, bijvoorbeeld op het IJsselmeer, langs de Europese kustwateren of zelfs een oversteek richting Groot-Brittannië of Scandinavië, waarbij een reddingsvlot sterk aan te raden of zelfs verplicht is.

 

Bij Jacobs LifeSaving kunt u zeer flexibel en tegen een gunstig tarief het juiste reddingsvlot huren voor uw situatie. Als u ons doorgeeft met hoeveel personen u het water op gaat en gedurende welke periode u het vlot nodig heeft dan regelen wij voor u dat het op tijd klaarligt. Tegen de verhuurprijs en een restitueerbare borg kunt u het dan tijdig bij ons ophalen. Op deze manier hopen wij de drempel om een reddingsvlot aan boord te hebben te verlagen en daarmee de veiligheid op het water voor iedereen te bevorderen.

Het verhuurproces

Stap 1

Geef ons via het onderstaande formulier door voor hoeveel personen en voor welke periode u een vlot nodig heeft. Wij nemen vanzelf contact met u op!

 

Stap 2

U haalt het vlot bij ons op en voldoet daar de huurprijs en de restitueerbare borg. Eventuele vragen die u heeft over de montage en het gebruik van het vlot in een noodsituatie beantwoorden we natuurlijk graag en uitvoerig!

 

Stap 3

Na uw tocht brengt u het vlot op de afgesproken datum bij ons terug. Heeft u vertraging door bijvoorbeeld slecht weer? Geen probleem, we plannen uw huurperiode ruim in. Bij binnenkomst controleren wij het vlot op eventuele schade en betalen u de borg terug. Tot de volgende keer?

Reddingsvlot huren pleziervaart

Bel voor meer informatie:

+31(0)78-6849070

Quote

Het keuren van een reddingsvlot is geen amateuristische aangelegenheid. Jacobs LifeSaving garandeert u professionele en kwalitatieve service van uw reddingsmiddelen.  Service waar u op kunt rekenen en door bevoegde medewerkers uitgevoerd.  

Vraag direct uw vlot aan

Een selectie van de merken die wij verhuren

Plastimo logo

Plastimo

Plastimo is een iconisch merk in de pleziervaart en voert een breed assortiment aan veiligheidsmiddelen, waaronder reddingsvlotten.
Sea-Safe

SeaSafe

SeaSafe is een Britse fabrikant van onder andere hoogwaardige maritieme reddingsmiddelen.
Arimar

Arimar

Arimar reddingsvlotten zijn geschikt voor gebruik op zee en zijn daarom een waardevolle aanvulling voor uw pleziervaartuig.

F.A.Q.

Service titel

 Hier vindt u de antwoorden op enkele veelgestelde vragen over het laten keuren van reddingsvlotten voor de pleziervaart.

Wat kost het huren van een reddingsvlot?
Het huren van een reddingsvlot kost €7,50 incl. btw per dag met een borg van €400,00.
Hoe ver van tevoren moet ik reservering maken?
U kunt zo ver van tevoren reserveren als u wilt, maar u kunt doorgaans ook zonder reservering bij ons terecht om een vlot te huren. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij u echter om altijd een reservering te maken.
Waar kan ik mijn gehuurde reddingsvlot ophalen?
Het gereserveerde reddingsvlot kan enkel worden opgehaald in ons servicestation in Strijen.
Verhuren jullie ook ISO 9650-1 gecertificeerde reddingsvlotten?
Nee, wij verhuren enkel reddingsvlotten zonder ISO-certificering.