Pleziervaart

Aan boord van uw jacht of zeilboot wilt u natuurlijk niet denken aan de mogelijkheid dat u in een noodsituatie terechtkomt. Desondanks kunt u zich hier maar beter op voorbereiden, door over adequate reddingsmiddelen te beschikken en deze goed te laten onderhouden. Jacobs Lifesaving kan u hierbij verder helpen. 

Reddingsvlot keuren

Voor de keuring van uw reddingsvlot bent u bij Jacobs LifeSaving aan het goede adres! Met onze jarenlange ervaring hebben wij een uitgebreide deskundigheid opgebouwd in het uitvoeren van vlotkeuringen. Zo kunt u met ieder merk reddingsvlot bij ons terecht en zijn onze services erkend door belangrijke marineautoriteiten zoals: Nederlandse Scheepvaart Inspectie, ClassNK, RMRS en voorzien van ISO 9001:2015.

  • Thuis diverse merken vlotten
  • Uw vlot altijd in perfecte staat
  • Winteropslag van uw vlot is mogelijk

Reddingsvesten keuren

Net als reddingsvlotten kunt u uw reddingsvesten bij Jacobs LifeSaving professioneel laten keuren. Naast uw reddingsvlot zijn dit de belangrijkste reddingsmiddelen aan boord om uw veiligheid te garanderen wanneer u uw vaartuig moet verlaten. Daarom is het van belang dat uw reddingsvesten te allen tijde in orde zijn. 

  • Inspectie door gespecialiseerde professionals
  • Thuis in alle types reddingsvesten

Reddingsvlot huren

Een goed reddingsvlot is een behoorlijke investering, vooral wanneer u bijvoorbeeld maar sporadisch het water op gaat. In sommige gevallen kunt u daarom voordeliger uit zijn door uw reddingsvlot te huren. Bij Jacobs LifeSaving kan dit op flexibele basis en meestal zelfs tot kort voor vertrek!

  • Huren op korte termijn
  • Voordelig voor de gelegenheidskapitein

Onze webwinkel

Naast de keuringen die wij uitvoeren, leveren wij zelf ook reddingsmiddelen voor de pleziervaart. Al onze producten zijn voorzien van een ISO-certificering en uiteraard de benodigde keuringen. Met onze producten kunt u dus met een veilig gevoel het water op. Bekijk direct ons assortiment.

  • Compleet assortiment aan reddingsmiddelen
  • Uitsluitend hoogwaardige, gecertificeerde producten
  • Aanbod van reddingsmiddelen voor zowel de binnen als buitenvaart

Wat onze klanten vertellen

“Wat ik heel erg waardeer aan Jacobs Lifesaving is dat ik er inmiddels volledig gerust op ben dat ze altijd open kaart spelen over de kosten die ik kan verwachten als ik mijn reddingsvlot laat keuren. Dat is in mijn ervaring zeker niet overal het geval geweest.”
Frank K.

“Het keuren van onze reddingsvesten hoort er nu eenmaal bij eens in de zoveel tijd als je veilig het water op wilt. Gelukkig weet ik dat ik ze bij Jacobs Lifesaving snel weer terug heb en dat ze gegarandeerd weer veilig zijn voor een eerlijke prijs.”
Anke R.

“Aangezien ik normaal gesproken voornamelijk op binnenwateren zeil, heb ik eigenlijk geen groot reddingsvlot nodig. Het was dan ook een uitkomst dat ik op korte termijn en zonder te veel papierwerk een vlot kon huren bij Jacobs Lifesaving voor mijn zeiltocht naar Zweden dit jaar. Voor sporadische gebruiker ideaal!”
Rogier van B.