Reddingsvesten laten keuren

Veilig het water op, zodat u alleen maar hoeft te genieten: wij verzorgen de periodieke keuring van reddingsvesten voor uw jacht of zeilboot.

Pleziervaart reddingsvesten laten keuren

Het is iets waar u waarschijnlijk liever niet aan denkt, maar het is van uitzonderlijk groot belang om u erop voor te bereiden: in de problemen raken op het water. Als u uw schip moet verlaten en in het water terechtkomt, bent u doorgaans aangewezen op uw reddingsvesten om u veilig te houden tot er hulp arriveert. Door uw reddingsvesten periodiek te laten keuren bij een geautoriseerd servicestation weet u zeker dat ze u niet in de steek zullen laten als u ze nodig heeft.

Voor de keuring van uw reddingsvesten bent u bij ons aan juiste adres. Wij verzorgen voor u de keuring van uw reddingsvesten en zorgen dat u weer met een gerust hart het water op kunt. Indien uw vesten goedgekeurd zijn, voorzien wij deze van een keuringscertificaat. Wij kunnen bijna alle merken reddingvesten voor u keuren. Hierbij worden alle onderdelen nagekeken en indien nodig vervangen. Voor de meeste merken en types hanteren wij een all-in prijs. Zo betaalt u een vaste prijs voor 150N en 275N reddingsvesten (met uitzondering van reddingsvesten met een hydrostatisch ventiel zoals Hammar).

  • 150 N Reddingsvest €27,00 incl. BTW
  • 275 N Reddingsvest €31,00 incl. BTW

 

U kunt uw reddingsvesten tijdens onze openingstijden bij ons op locatie ter keuring aanbieden. Uiteraard kunt u uw reddingsvesten ook opsturen naar het onderstaande adres. Wij vragen u om bij het opsturen uw zending te voorzien van een kort bericht met uw wensen en uw retouradres, zodat wij ervoor kunnen zorgen dan dat ze zo snel mogelijk gekeurd en wel weer uw kant op komen.

Voor verzending van uw reddingsvest(en) kunt u het volgende adres gebruiken

 Jacobs Lifesaving BV
Antonie van Leeuwenhoekstraat 4-6
3291CR Strijen

Over Jacobs LifeSaving

Ons jonge, maar ervaren team staat dagelijks klaar om uw veiligheid op het water te waarborgen.

 

Vanuit ons volledig ingerichte servicestation in Strijen kunnen we u volledig van dienst zijn. Onze werkplaats beschikt over alle benodigde gereedschappen en testmateriaal.

 

We hechten waarde aan een persoonlijke service en staan garant voor een aandachtige en grondige keuring van uw reddingsvesten.

Bel voor een offerte:

+31(0)78-6849070

Onze filosofie

Jacobs LifeSaving is een jonge en dynamische onderneming die kwaliteit, effectiviteit en efficiëntie hoog in het vaandel heeft staan. Wij laten tijdens onze keuringen niets aan het toeval over: het gaat hier tenslotte om mensenlevens. 
 

Vraag een keuring aan

F.A.Q.

Hier vindt u de antwoorden op enkele veelgestelde vragen.
Hoe vaak moet ik mijn reddingsvesten laten keuren?
Aan het keuren van een reddingsvest zitten voor particulieren geen wetten of regels verbonden. Alles is een ‘’advies’’. Het richtlijn voor het keuren van een reddingsvest bedraagt 2 jaar, dus het is voor optimale veiligheid aan te raden om deze richtlijn de volgen.
Hoeveel kost een keuring?
Voor de meeste merken en types hanteren wij een all-in prijs. Zo betaalt u een vaste prijs voor 150N en 275N reddingsvesten (met uitzondering van reddingsvesten met een hydrostatisch ventiel zoals Hammar).
150 N Reddingsvest €25,00 incl. BTW
275 N Reddingsvest €29,00 incl. BTW.
Hoe ver van tevoren moet ik een keuring inplannen?
Dat is volledig afhankelijk van het seizoen. Het is het handigste om uw reddingsvesten te laten keuren in de wintermaanden, zodat u niet zonder zit als u met mooi weer het water op wilt. Toch denken veel mensen denken er pas aan als de eerste zonnestralen van het nieuwe seizoen te zien zijn geweest. Dan is het vaak al te laat en is er vaak een flinke wachttijd, die kan oplopen tot meerdere weken. De drukste periode is van januari t/m juni.
Hoe eerder u uw reddingsvesten bij ons brengt, hoe groter de kans is dat deze het op tijd terug hebt. Zo kunt u er bijvoorbeeld ook voor kiezen om uw reddingsvesten in oktober al te brengen en deze pas in april weer op te komen halen. Wij hebben dan ruim de tijd om de keuring uit te voeren en u hoeft ze gedurende de winter niet op te slaan.
Waar kan ik mijn reddingsvesten brengen?
De reddingsvesten kunnen direct bij ons servicestation in Strijen gebracht worden. Dit zorgt ervoor dat we direct met u in contact staan en dat de reddingsvesten ook direct na het afronden van de keuring weer opgehaald kunnen worden. Dit maakt het ook direct de efficiëntste en snelste manier van keuren.
De reddingsvesten kunnen ook bij één van onze inleverpunten in Nederland ingeleverd worden. Wij halen ze daar op en brengen ze na keuring ook weer hier terug. Houd er rekening mee dat dit langer duurt dan wanneer u zelf het reddingsvlot bij ons brengt.
Desgewenst is het ook mogelijk om de reddingsvesten op te sturen naar ons servicestation. Deze worden na goedkeuring weer teruggestuurd met PostNL. Let op: JLS is niet verantwoordelijk voor het beschadigen of kwijtraken bij PostNL.
Voor verzending van uw reddingsvest(en) kunt u het volgende adres gebruiken

Jacobs Lifesaving BV
Antonie van Leeuwenhoekstraat 4-6
3291CR Strijen